Over Ons

LizzyLou is ontstaan uit de liefde voor honden. Liz, mijn Cavalier King Charles wandelde niet goed met een halsbandje daarom ging op zoek naar kwaliteitsvolle en mooie harnasjes. De harnassen bij dierenspeciaalzaken in de buurt en online was niet wat ik zocht, als ze mooi waren hadden ze een lage kwaliteit en de gene met goede kwaliteit vond ik dan weer niet mooi. Na lang zoeken vond ik een merk dat kwaliteitsvol en mooi is, SassyWoof. Maar ik ondervond 1 nadeel omdat SassyWoof van de VS komt, betaalde ik veel verzendkosten. De ondernemer in mij kwam weer eens naar boven en dacht, dit is een merk dat we in België moeten kunnen verdelen. Daarom verdeel ik nu Sassywoof zodat jullie ook de kwaliteitsvolle en mooie tuigjes, halsbandjes, leibanden enzo kunnen kopen zonder hoge verzendkosten.

Oorspronkelijk ben ik een kapster, wat nog steeds mijn hoofdinkomen is. Daarom heb ik in mijn kapsalon een klein hoekje ingericht met het winkeltje van LizzyLou. Hier kan je alles van op we webshop komen bekijken en kopen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling in het kapsalon te komen afhalen.

 

 

ONZE PRODUCTEXPERTEN

Lou 
CEO OF QUALITY
Lou is een leeuw en gaat allesbehalve voorzichtig te werk met haar speeltjes. Daarom is zij perfect om de kwaliteit van onze producten te testen.
Liz
CEO OF BEAUTY
Voor schattige, mooie foto's ben je bij Liz aan het juiste adres. Voor haar moet alles zacht, knus en er leuk uitzien. Je kan Liz het beste omschrijven als een grote puppy.
Roosje 🌹
Onze jongste aanwinst van LizzyLou
Roosje is nog een pupje dus zij zorgt dat alle puppy producten ook echt puppy-proof zijn. Ze leert zowel van Lou als van Liz dus de kwaliteit en de schoonheid is voor haar belangrijk.