Over Ons

Loukepetouke is ontstaan uit de liefde voor honden. Liz, mijn Cavalier King Charles wandelde niet goed met een halsbandje daarom ging op zoek naar kwaliteitsvolle en mooie harnasjes. De harnassen bij dierenspeciaalzaken in de buurt en online was niet wat ik zocht, als ze mooi waren hadden ze een lage kwaliteit en de gene moet goede kwaliteit vond ik dan weer niet mooi. Na lang zoeken vond ik een merk dat kwaliteitsvol en mooi is, SassyWoof. Maar ik ondervond 1 nadeel omdat SassyWoof van Washington komt, betaalde ik veel verzendkosten. De ondernemer in mij kwam weer eens naar boven en dacht, dit is een merk dat we in België moeten kunnen verdelen. Daarom verdeel ik nu Sassywoof zodat jullie ook de kwaliteitsvolle en mooie tuigjes, halsbandjes, leibanden enzo kunnen kopen zonder hoge verzendkosten.

Sinds 2021 is Loukepetouke ook een Officiële verdeler van Hupple en Edgard&Cooper waar ik natuurlijk heel fier op ben.

De naam Loukepetouke is er gekomen door het ondeugende maar lieve chocotan teckeltje LOU, tegen haar zeiden we altijd Loukepetouke en toen ik een naam voor de webshop nodig had, wist ik het direct: Loukepetouke.

Oorspronkelijk ben ik een kapster, wat nog steeds mijn hoofdinkomen is. Daarom heb ik in mijn kapsalon een klein hoekje ingericht met het winkeltje van Loukepetouke. Hier kan je alles van op we webshop komen bekijken en kopen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling in het kapsalon te komen afhalen.

Loukepetouke wordt LizzyLou!

LizzyLou gaat zich meer richten op Puppy's. Er komt een heel puppy gamma aan en ik ga meer tips geven puppy gerelateerd. Ik ga toekomstige Dogmom's helpen om de komst van hun pup tot in de puntjes voor te bereiden doormiddel van checklists, pakketten en persoonlijk advies. Hierover volgt de komende tijd nog meer info over.

Liz & Lou